Die Nr. 1 unter den Fußball-Schienbeinschützern weltweit.

Erleben Sie es selbst

Schienbeinschoner, die an Ort und Stelle bleiben.

Getragen von mehr als 7.500 Fußballspielern

WAT ZEGGEN ANDERE KLANTEN?

Uitstekend

4.6

/ 5

based on 73+ reviews

Beste scheenbeschermers die ik ooit gebruikt heb

De maat van de scheenbeschermers komt overeen met het maattabel op de website en na meerdere wedstrijden gespeeld te hebben met de scheenbeschermers zitten ze nog steeds perfect!! Verder zijn ze ook heel licht en voel je bijna niet dat je ze om hebt. De maat van de scheenbeschermers komt overeen met het maattabel op de website en na meerdere wedstrijden gespeeld te hebben... De maat van de scheenbeschermers komt overeen met het maattabel op de website en na meerdere wedstrijden gespeeld te hebben met de scheenbeschermers zitten ze nog steeds perfect!! Verder zijn ze ook heel licht en voel je bijna niet dat je ze om hebt.

Eindelijk een product gevonden die echt…

Eindelijk een product gevonden die echt doet wat die beloofd. Ideale oplossing en veel beter dan bijv. Nike scheenbeschermers. Sokjes en scheenbeschermers blijven op de juiste plek zitten. Eindelijk een product gevonden die echt doet wat die beloofd. Ideale oplossing en veel beter dan bijv. Nike scheenbeschermers. Sokjes... Eindelijk een product gevonden die echt doet wat die beloofd. Ideale oplossing en veel beter dan bijv. Nike scheenbeschermers. Sokjes en scheenbeschermers blijven op de juiste plek zitten.

Zitten goed ook zonder enkelbandjes

In eerste instantie geloofde ik er niet in, vele producten gebruikt maar tevergeefs. Pro socks blijft goed zitten ook zonder enkelbandjes. Zitten niet strak en voelen goed op je scheenbeen, zeker een aanrader! In eerste instantie geloofde ik er niet in, vele producten gebruikt maar tevergeefs. Pro socks blijft goed zitten ook zonder... In eerste instantie geloofde ik er niet in, vele producten gebruikt maar tevergeefs. Pro socks blijft goed zitten ook zonder enkelbandjes. Zitten niet strak en voelen goed op je scheenbeen, zeker een aanrader!

Top scheenbeschermers

Scheenbeschermers blijven keurig zitten. Geen last meer van schuivende of afzakkende sokjes en scheenbeschermers Scheenbeschermers blijven keurig zitten. Geen last meer van schuivende of afzakkende sokjes en scheenbeschermers Scheenbeschermers blijven keurig zitten. Geen last meer van schuivende of afzakkende sokjes en scheenbeschermers

Houdt scheenbeschermers goed op hun plek

Nu een wedstrijd mee gespeeld en waar ik normaal 20x per wedstrijd mijn scheenbeschermers recht aan het zetten was en mijn sokken moest optrekken bleef het verbazingwekkend goed zitten en merk je niet dat je ze draagt. Echt een aanrader! Nu een wedstrijd mee gespeeld en waar ik normaal 20x per wedstrijd mijn scheenbeschermers recht aan het zetten was en... Nu een wedstrijd mee gespeeld en waar ik normaal 20x per wedstrijd mijn scheenbeschermers recht aan het zetten was en mijn sokken moest optrekken bleef het verbazingwekkend goed zitten en merk je niet dat je ze draagt. Echt een aanrader!

Top!

De “ProSocks” zitten fantastisch! Ikzelf heb meestal van die afzakkende scheenlappen maar nu totaal niet meer. Leverdienst duurde 2 dagen, dus daar liegen ze niet over, en de website is 100% betrouwbaar! Ik ben zelf iemand die niet direct alle websites vertrouwd dus had ik ook schrik om direct te betalen. Maar met een gerust hart kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit product! Zeker een aanrader :) De “ProSocks” zitten fantastisch! Ikzelf heb meestal van die afzakkende scheenlappen maar nu totaal niet meer. Leverdienst duurde 2 dagen,... De “ProSocks” zitten fantastisch! Ikzelf heb meestal van die afzakkende scheenlappen maar nu totaal niet meer. Leverdienst duurde 2 dagen, dus daar liegen ze niet over, en de website is 100% betrouwbaar! Ik ben zelf iemand die niet direct alle websites vertrouwd dus had ik ook schrik om direct te betalen. Maar met een gerust hart kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit product! Zeker een aanrader :)

Bekijk alle reviews

FAQ

Lesen Sie hier unsere häufig gestellten Fragen.

VERGLEICHEN

WARUM PROSOCKS WÄHLEN?

Was ist der Unterschied zwischen Schienbeinschonern und Socken von ProSocks im Vergleich zu anderen Marken? Wir erklären es Ihnen.

#AUSZEICHNUNGEN #AUSZEICHNUNGEN

Wir gehören zu den innovativsten Unternehmen in den Niederlanden!

ProSocks ist eines der 50 innovativsten Unternehmen in den Niederlanden!

Erleben Sie es selbst

BRAUCHEN SIE HILFE? EXPERTE NIELS HELFT IHNEN GERNE HELFEN.

Sie haben eine Frage zu unserem Produkt oder Ihrer Bestellung? Ich würde dir gerne helfen.

Wie kann ich dir helfen?
HEUTE BESTELLT = MORGEN ZUHAUSE